Türkiye'nin Üniversite Gençliğinin Sitesi, ForumCampus'un Ziyaretçilerine Duyurulur.!
Türkiye'nin Üniversite Gençliğinin Sitesi, ForumCampus'un Ziyaretçilerine Duyurulur.!
|
Üniversiteli Gençleri Buluşturan Forumumuza Hoşgeldiniz.! Sizinde Bu Forumda Bizlerle Paylaşacak Bişeyleriniz Mutlaka vardır...
Aug 23 2006, 10:14 PM
|
|
|
Daimi Üye Aldığı Teşekkür: 0 Listele |
Türkiye Üniversite Gençliği - ForumCampus on Facebook
"Buna biz karar veremeyiz, Tanri bunlari önceden ayarlamistir. Biz de kime takilacaksak, bir gün yolda yürürken karsimiza çikar." Zeynep, 10 yasinda. - EVLENMEK IÇIN EN UYGUN YAS KAÇ OLMALI? "Yasla ilgisi yok, evlenmek için aptal olmak yeter" Ali, 6 yasinda (bizden akilli) - ANNENLE BABANIN ORTAK YÖNÜ NEDIR? "Ikisi de, baska çocuk istemez." Selin, 8 yasinda. - BIR KIZLA BIR ERKEK ÇIKTIKLARI ZAMAN NELER YAPARLAR? "Biriyle çikmak çok eglenceli.. Aslinda yeterince sabirla dinleyebilirseniz, erkekler bazen güzel konusuyorlar." Gamze, 8 yasinda. (gerçekten "Ilk randevuda birbirlerine yalan söylerler. Ama bu yalanlar ikinci kez bulusmak isteyecek kadar ilginç olmali" Metin, 10 yasinda (sizce ?) - ILK RANDEVUDAN MEMNUN KALMAZSAN NE YAPARSIN? "Eve gidip ölü taklidi yaparim. Ertesi gün bütün gazeteleri arayip Ben öldüm ismimi cenaze ilanlariniza yazar misiniz derim" Hüseyin, 9 yasinda. - BIRINI ÖPMEK HANGI SARTLARDA DOGRUDUR? "Çok parasi varsa." Petek, 7 yasinda (acaba bunun soyadi "Dinçöz mü?) "Kanunlar en az 18 yasinda olmalisiniz diyor ama kanunlari bosver" Cüneyt, 7 yasinda (delikanli çocuk) "Ben öpmem. Kadinlar öpünce hemen evlenip çocuk yapmak istiyorlar, Ben ugrasamam". Levent, 8 yasinda (daha delikanli) - EVLILIK DIYE BIRSEY OLMASAYDI NELER OLURDU? "Hesabini vermemiz gereken bir sürü bebek olurdu". Murat,8 yasinda (çok zekice) - BIR EVLILIGI, SONSUZA KADAR SÜRDÜRMEK IÇIN NE GEREKIR? "Karinin poposu kamyon gibi olsa da, ona çok güzelsin demek gerekir" Hasan, 10 yasinda (herhalde en dogru yorum buydu!!) |
|
|
|
![]() |
Sep 3 2006, 05:43 AM
|
|
|
campuslü Aldığı Teşekkür: 0 Listele |
cok güzel ya harika...
|
|
|
|
Jul 13 2009, 12:49 AM
|
|
Dünyanın en yüzeysel insanı :) Aldığı Teşekkür: 96 Listele
Üniversite:
Orta Doğu Teknik
Fak./Bölümü:Tekstil Müh. Sınıf:3.sinif |
QUOTE "Ilk randevuda birbirlerine yalan söylerler. Ama bu yalanlar ikinci kez bulusmak isteyecek kadar ilginç olmali" Metin, 10 yasinda (sizce ?) bu yaşlardaki çocuklardan böyle düşünceler çıabiliyormu yaa şaşırdım ![]() Cahiliyet ..
Bilgi sahibi olmadan , Fikir sahibi olmak ! |
|
|
|
Jul 13 2009, 07:10 AM
|
|
MetaLLiCa Aldığı Teşekkür: 75 Listele
Üniversite:
Marmara Üniversitesi
Fak./Bölümü:Isletme Sınıf:4.sinif |
Kamyon qweqeq
![]() Dizlerimin üstünde yaşamaktansa, ayaklarımın üstünde ölmeyi tercih ederim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Feb 8 2010, 11:08 PM
|
|
Daimi Üye Aldığı Teşekkür: 1 Listele
Üniversite:
Dokuz Eylül Üniversitesi
Fak./Bölümü:Bilgisayar Müh. Sınıf:Hazirlik |
[i]- EVLENMEK IÇIN EN UYGUN YAS KAÇ OLMALI?
"Yasla ilgisi yok, evlenmek için aptal olmak yeter" Ali, 6 yasinda (bizden akilli) harßi ßu Cocuk ßir daHi..aFerin aLi ______________________________________________________________________________ - BIR KIZLA BIR ERKEK ÇIKTIKLARI ZAMAN NELER YAPARLAR? "Biriyle çikmak çok eglenceli.. Aslinda yeterince sabirla dinleyebilirseniz, erkekler bazen güzel konusuyorlar." Gamze, 8 yasinda. (gerçekten 8 mi dersiniz?) eweT ßazen qüZeL konuşamaLaRı TuTuYor...xD aY şeKeRim ne qüZeL yakaLamış oLayı... [/i] Bu ileti aLoNé_qRiL tarafından Feb 8 2010, 11:09 PM yeniden düzenlenmiştir. ![]() Yine YaLnız ßa$ımayım!
Yine işi Başından Aşkınım! ßéNi Sevdiğin kadar Sana aşığım! Bana Kızdığın kadar sana kızgınım! BağışLayın ben bir Kaçkınım!... ||...uLa$ıLmaZ Dé!Lim__YaqLa$MaSıNı ß!L...|| |
|
|
|
Feb 12 2010, 10:42 PM
|
|
|
campuslü Aldığı Teşekkür: 0 Listele
Üniversite:
Dicle Üniversitesi
Fak./Bölümü:Elektronik Müh. Sınıf:Mezun |
yav biz küçükken çok safmışız
|
|
|
|
Haberler
|
|
|
Açık Öğretim Sınav Soru ve CevaplarıAçık Öğretim Sınav Soruları Ders Notları ve Bilgilerine burdan Ulaşabilirsiniz.Hertürlü İlanlarınızı Ücretsiz verebilirsinizÖzel Ders verenler , Özel Ders Almak İSteyenler , Topluluklarınızın Duyuruları ,2.el Eşya , İş Arayanlar - İş Verenler , Yurtlar , Takıldığınız Mekanlar Aklınıza Gelebilicek Hertürlü İlanı Burda Bizimle PaylaşabilirsinizBua alana Reklam verebilirsinizBu alana Text Reklam verebilirsinizaylık sadece 30 TL Forum Kullanma BilgileriForuma konu Açma Cevap yazma Resim yükleme vs gibi bilgileri bulabilirsiniz.. |
|
|
|
![]() ![]() |