Türkiye'nin Üniversite Gençliğinin Sitesi, ForumCampus'un Ziyaretçilerine Duyurulur.!
Türkiye'nin Üniversite Gençliğinin Sitesi, ForumCampus'un Ziyaretçilerine Duyurulur.!
|
Üniversiteli Gençleri Buluşturan Forumumuza Hoşgeldiniz.! Sizinde Bu Forumda Bizlerle Paylaşacak Bişeyleriniz Mutlaka vardır...
Jun 21 2010, 11:07 AM
|
|
|
Yeni Üye Aldığı Teşekkür: 1 Listele
Üniversite:
Boğaziçi Üniversitesi
Fak./Bölümü:Uluslararasi Iliskiler Sınıf:Mezun |
Türkiye Üniversite Gençliği - ForumCampus on Facebook
Sıteye koydugunu fotograflar dıger ınsanların fotografları ıle bırlrsıp bı puzzle ortaya cıkıcak ve bu puzzle tamamlanınca renaultta dogayı koruma dergnegıne bagıs yapacak.sızlerde bu konuda yardımlarınızı esırgemezsenız sevınırım. http://bit.ly/degisiminresmi |
|
|
|
|
1 Kişi bu mesaja teşekkür etti:
|
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
Aug 5 2010, 12:21 PM
|
|
Türkiyenin Ortak Kampüsü Aldığı Teşekkür: 15 Listele
Üniversite:
Ege Üniversitesi
Fak./Bölümü:Gida Müh. Sınıf:L.Üstü Egitim |
hemen uyguladım bende:) 4 foto bağışladım:) çorbada bizim de tuzumuz bulunursa ne mutlu bize! Teşekkürler ali duran:)
![]() ![]() |
|
|
|
Haberler
|
|
|
Açık Öğretim Sınav Soru ve CevaplarıAçık Öğretim Sınav Soruları Ders Notları ve Bilgilerine burdan Ulaşabilirsiniz.Hertürlü İlanlarınızı Ücretsiz verebilirsinizÖzel Ders verenler , Özel Ders Almak İSteyenler , Topluluklarınızın Duyuruları ,2.el Eşya , İş Arayanlar - İş Verenler , Yurtlar , Takıldığınız Mekanlar Aklınıza Gelebilicek Hertürlü İlanı Burda Bizimle PaylaşabilirsinizBua alana Reklam verebilirsinizBu alana Text Reklam verebilirsinizaylık sadece 30 TL Forum Kullanma BilgileriForuma konu Açma Cevap yazma Resim yükleme vs gibi bilgileri bulabilirsiniz.. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |