Türkiye'nin Üniversite Gençliğinin Sitesi, ForumCampus'un Ziyaretçilerine Duyurulur.!
Türkiye'nin Üniversite Gençliğinin Sitesi, ForumCampus'un Ziyaretçilerine Duyurulur.!
|
Üniversiteli Gençleri Buluşturan Forumumuza Hoşgeldiniz.! Sizinde Bu Forumda Bizlerle Paylaşacak Bişeyleriniz Mutlaka vardır...
Jul 27 2010, 02:41 PM
|
|
|
Yeni Üye Aldığı Teşekkür: 0 Listele
Üniversite:
Uludağ Üniversitesi
Fak./Bölümü:Isletme Sınıf:Hazirlik |
Türkiye Üniversite Gençliği - ForumCampus on Facebook
elimdeki puanımla Selçuk üniversitesindeki tüm Iktisadi ve idari bilimler fakültesine (İKİNCİ ÖĞRETİM OLARAK) girebiliyorum birde Uludağ üniversinde kamu hariç diğer IIBF bölümlerine (İ.Ö) olarak girebiliyorum hangisini seçmeliyim hangisi daha iyi hizmet veriyor hangisi türkiyede daha önde vb bu cevaplara ihtiyacım var.. birde ben ikinci öğretim mezunu olunca elimdeki diplomamda ikinci öğretim gibi düşürücü bir damga olacak mı yani diplomam ULUDAG ISLETME mi olcak ULUDAG İÖ ISLETME mi yani farkı var mı bunu :S yardımlarınızı şimdideN bekliyorm teşekkürler |
|
|
|
![]() |
Aug 5 2010, 12:32 PM
|
|
Türkiyenin Ortak Kampüsü Aldığı Teşekkür: 15 Listele
Üniversite:
Ege Üniversitesi
Fak./Bölümü:Gida Müh. Sınıf:L.Üstü Egitim |
ikinci öğretim neden düşürücü bir damga olsun ki arkadaşım? Önemli olan senin bu saatten sonra ünideki başarın ve kendini yetiştirmen. İlk öğretimle ikinci öğretim arasında eğitim açısından bir fark yoktur ki. Sadece fark eğitim saattlerinin ve harç miktarlarının farklı olmasıdır hepsi bu. Belki 2. öğretim olması senin için daha iyi olacaktır ki okuldan önceki zamanlarda daha başka şeylerle uğraşabileceksindir.Bence öyle düşünme, nereyi istiyorsan, neresi içine siniyorsa orayı tercih et. Sen msjı yazalı baya olmuş ama umarım geç kalmamışızdır:) Şimdiden başarılar dilerim:)
![]() ![]() |
|
|
|
Haberler
|
|
|
Açık Öğretim Sınav Soru ve CevaplarıAçık Öğretim Sınav Soruları Ders Notları ve Bilgilerine burdan Ulaşabilirsiniz.Hertürlü İlanlarınızı Ücretsiz verebilirsinizÖzel Ders verenler , Özel Ders Almak İSteyenler , Topluluklarınızın Duyuruları ,2.el Eşya , İş Arayanlar - İş Verenler , Yurtlar , Takıldığınız Mekanlar Aklınıza Gelebilicek Hertürlü İlanı Burda Bizimle PaylaşabilirsinizBua alana Reklam verebilirsinizBu alana Text Reklam verebilirsinizaylık sadece 30 TL Forum Kullanma BilgileriForuma konu Açma Cevap yazma Resim yükleme vs gibi bilgileri bulabilirsiniz.. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Basit Görünüm | Tarih: 5th September 2010 - 11:34 PM |